Patro University

Patro University biedt muzikanten handvatten, zowel op praktisch als op creatief vlak. Verschillende professionals uit de muziekindustrie zullen hierbij betrokken zijn.

Informatie over de inhoud van de bijeenkomsten in 2017/2018 volgt zo snel mogelijk. Meer over Patro University vind je hier!

 
Home

30 maart: Finale Rob Acda Award

De finalisten van de Rob Acda Award 2011/2012 zijn geworden:

Good Meat - Desert Garage Bluesrock - www.good-meat.nl
Dress up Dolls - Krachtig rocktrio met een originele en geheel eigen sound - www.dressupdolls.nl
Headwear - Energieke pop/rock met sterke melodieën - www.headwearband.com
STEENkoud - Nederlandstalige rock met een dope Rapflow! - www.steenkoud.nl
Killing Bags - Een crossover tussen hiphop, rock en een lik funk - www.killingbags.nl

Deze 5 bands strijden op 30 maart in de Dommelsch Zaal van Patronaat om het prijzenpakket, bestaande uit o.a. het openingsoptreden van Bevrijdingspop 2012, een waardebon voor MusicManiacs t.w.v. 200 euro en een backdrop van Merchandise. Ook maken de bands kans de publieksprijs te winnen, waarbij de winnaar o.a. een betaald optreden wint in café Stiels.

Kaarten
zijn hier te koop, wees er snel bij!


Robin Looy wint Rob Acda Foto Award 2011/2012

Robin Looy is verkozen tot winnaar van de Rob Acda Foto Award 2011/2012. Zijn foto’s zullen op 30 maart geëxposeerd worden in de foyer van Patronaat, tijdens de finale van de Rob Acda Award. Daarnaast krijgt hij foto-opdrachten voor onder meer LiveXS en Bevrijdingspop en €250,- aan afdrukken bij PrintThings. De andere deelnemers waren: Melissa Duijn, Yvon Moll en Raymond Solcer.

De juryleden voor de Foto Award waren: Archie Backx (o.a. hoofdfotografie Bevrijdingspop), Ewoud Koster (fotograaf) en Marike Benschop (fotograaf). De jury over de winnaar Robin Looy:De winnende foto zit er zeker bij. De compositie klopt, de timing is perfect en kleuren komen mooi uit. Het publiek staat er mooi op, je voelt de sfeer, vooral de dansende stropdas maakt het af.’

Download nu de gratis finale CD!

Benieuwd wie er dit jaar in de finale staan? Voorafgaand aan de finale hebben de finalisten drie nummers opgenomen in de VooDooVoX studio in Haarlem. Deze nummers zijn verzameld op een speciale finale cd die tot en met 30 maart gratis te downloaden is op www.robacdaaward.bandcamp.com.‹ First  < 15 16 17 18 >