RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Babooshka blikt terug op winnen eerste voorronde

Babooshka blikt terug op winnen eerste voorronde

De juryprijs van eerste voorronde is welverdiend binnengesleept door Babooshka. Hoewel de tweede ronde langzaam aan dichtbij komt, vertelt frontman Jasper Kaldenbach hoe Babooshka de eerste ronde heeft ervaren. 
Jasper: "Veel belangstelling van mensen die van muziek houden en ook bereid zijn naar beginnende artiesten, en niet alleen naar de gevestigde orde te luisteren."

RAA: Hoe zijn jullie bij de RAA gekomen?
Jasper: We zijn bij de Rob Acda Award gekomen omdat een aantal van mijn klasgenoten vorig jaar gewonnen hadden.Toen we dit hoorden dachten wij 'dit is het podium waar we naar op zoek zijn.' Veel belangstelling van mensen die van muziek houden en ook bereid zijn naar beginnende artiesten, en niet alleen de gevestigde orde te luisteren.

RAA: Wat is het doel van jullie inschrijving?
Jasper: Een publiek bereiken wat voorheen voor ons niet te bereiken was. We wilden graag verbreding in onze speelregio en Haarlem sluit daar perfect op aan met een heel levendige muziekscene.

RAA: Is het goed bevallen met een sessiebassist?
Jasper: Jazeker, het is natuurlijk altijd even wennen als je niet met je vaste formatie staat maar Bas is een geweldige bassist met een goed luisterend oor en ook een goede vriend dus het is helemaal goed gekomen! Maar in de finale mogen we weer lekker met onze eigen vertrouwde Jelmer spelen!

RAA: En tot slot, zijn jullie SUPER SIKED voor de finale?
Jasper: JA! Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!