RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Interview winnaars eerste voorronde, Lisa & the Lumberjacks

Interview winnaars eerste voorronde, Lisa & the Lumberjacks

Interview met de winnaars van de eerst voorronde Rob Acda Award 2015/2016, Lisa & the Lumberjacks!

Hoe hebben jullie de eerste voorronde ervaren?

Spannend! We hebben hier de afgelopen tijd naartoe gewerkt, dus toen het eindelijk zover was, liepen de zenuwen op. Maar toen we eenmaal op het podium stonden gingen we ervoor.

Hoe hebben jullie je voorbereid op de eerste voorronde? 

We hebben onze beste liedjes in 1 set weten te draaien en goed gekeken naar een gevarieerde, boeiende set. Daarnaast zijn we lekker veel wezen spelen zodat het bandgevoel er goed in zat. 

Hoe vonden jullie je optreden zelf gaan?

Goed! We begonnen met een half lege zaal, dat was wel jammer. Maar we lieten ons niet kisten. Door de lange soundcheck hadden we in ieder geval het geluid dik in orde. 

De loting bepaalde dat jullie de eerste voorronde moesten aftrappen, wat vonden jullie daarvan?

Het was een dubbel gevoel. We hadden een lekkere lange soundcheck, maar tegelijkertijd ben je wel eerste, wat betekent dat de zaal half leeg is en de jury daarna nog 5 andere acts te zien krijgt. Maar we hebben zo’n indruk achter gelaten dat ze ons niet zijn vergeten ;-) 

Wat vonden jullie van de andere acts? 

Heel divers! We kenden TRAUDES al, dat zijn onze klasgenootjes op het Conservatorium in Haarlem. De andere bands waren nieuw voor ons, en heel leuk om te zien dat je zoveel verschillende stijlen hebt. 

Hoe hebben jullie je overwinning gevierd? 

Op het moment zelf door elkaar op te tillen en hééééél hard te juichen en springen! Daarna zijn we nog naar een huisfeestje gegaan waar we ook allemaal werden gefeliciteerd! 

Hoe schatten jullie je kansen in de finale?

Daar kunnen we nog helemaal niks over zeggen, omdat we nog geen idee hebben wie er nog meer in de finale staan. We gaan er in ieder geval een knalshow van maken en Haarlem laten zien wie Lisa & the Lumberjacks zijn! 

Zijn er verder nog dingen die jullie willen toevoegen?

Ja! We willen iedereen die ons tot nu support heel erg bedanken en blijf ons vooral volgen op www.facebook.com/lumberjacksandlisa