RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Finalisten Rob Acda Award 2014/2015

Finalisten Rob Acda Award 2014/2015

Daar waar we de afgelopen zes maanden hard aan hebben gewerkt, komt nu steeds dichterbij. Waar hebben we het over? De finale natuurlijk! Op vrijdag 20 maart zullen de vijf finalisten tegen elkaar strijden om die felbegeerde eerste plek van de Rob Acda Award 2014/2015. Bovendien staan er waardebonnen, fotoshoots en vele optredens op het spel, met als hoogtepunt de opening van Bevrijdingspop voor duizenden mensen.

Mocht je het even kwijt zijn, hier zijn de finalisten van de Rob Acda Award 2014/2015:

Bunch on a Breakout
Ze worden de Bunch on a Breakout genoemd, omdat deze vijf criminelen eigenlijk achter slot en grendel horen. Vanuit het Zuiden van de Verenigde Staten van Amerika proberen deze voortvluchtigen je hart te stelen met hun prachtige harmonieuze countrystemmen en opzwepende gitaarmelodieën. Wees alert!

Check hier het optreden van Bunch on a Breakout, tijdens de eerste voorronde!

Two Hearts Bleeding

Dit Haarlemse alt-folknoize duo zoekt graag de grenzen op. Hun Engelse en Nederlandse teksten zijn humoristisch, melancholiek, hopeloos en opbeurend - en vaak dat alles tegelijkertijd. Beide leden maken reeds lange tijd muziek, in allerlei bands en gezelschappen, maar nu pas lijken zij de schaamte voorbij en komen zij echt tot hun recht.

Check hier het optreden van Two Hearts Bleeding, tijdens de tweede voorronde!

KrakersIJland & The Locomotives
Nog niet heel lang speelt KrakersIJland met hun begeleidingsband The Locomotives, maar toch gaan ze samen stad en land af om hun aanstekelijke bluegrassmuziek te delen met anderen. In hun platenkoffers kun je muziek vinden van o.a. Ricky Skaggs, Bruce Hornsby en Mumford and Sons.

Check hier het optreden van KrakersIJland & The Locomotives, tijdens de derde voorronde!

Bird Control
Deze Haarlemse rockband met sterke invloeden uit de 60ties en 70ties psychodelica, werd in 2009 opgericht. Een jaar later kwamen ze al met hun eerste naamloze debuutalbum en momenteel werken ze aan hun opvolger. Wat kunnen we nog meer van hen verwachten? Veel, maar eerst staan zij bij ons in de finale!

Check hier het optreden van Bird Control, tijdens de vierde voorronde!

LowaddictsSoundsystem
Deze jonge gast begon op zijn achttiende met draaien en 1,5 jaar later voegde hij daar produceren aan toe. Dillan maakt naar eigen zeggen Trip-Hop House (downtempo elektronische muziek met een house vibe) en is momenteel druk bezig met zijn debuutalbum die dit jaar verwacht kant worden!

Check hier het optreden van LowaddictsSoundsystem, tijdens de vierde voorronde!

Op 20 maart vindt de finale plaats. Wil jij daarbij zijn? Koop dan nu alvast je kaartje en meld je aan op het Facebookevenement!