RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Rob Acda Foto Award: Dave Stoker

Rob Acda Foto Award: Dave Stoker

In het kader van de Rob Acda Foto Award, heeft Dave Stoker de derde voorronde vastgelegd. Wij hadden een kort gesprek met hem hoe hij deze avond heeft ervaren.

Dave stoker, van oorsprong kok, moest helaas een aantal jaar terug afscheid nemen van zijn grote passie vanwege een operatie aan zijn niersteen. Hierdoor kwam hij ziek thuis te zitten en moest hij op zoek naar iets anders waar hij zijn hart en ziel in kon leggen. "Ik was altijd al een groot muziekliefhebber en bezocht in de tijd dat ik thuis zat veel concerten. Ik begon die concerten vast te leggen met mijn telefoon, totdat ik besefte dat ik ook gewoon een spiegelreflex camera thuis had liggen. Dit was het punt dat ik met fotograferen begon.", aldus Dave. Hieropvolgend besloot hij zich aan te melden als vrijwilliger bij verschillende poppodia en festivals (onder andere EKKO, North Sea Jazz Club en Bird). Dit beviel hem goed en niet veel later besloot hij te gaan fotograferen voor 3voor12 Utrecht. "Inmiddels ben ik voor mijzelf begonnen en fotografeer ik uiteenlopende richtingen, maar mijn hart blijft wel altijd bij de muziek."

Vandaar ook zijn aanmelding voor de Rob Acda Foto Award 2014/2015. "Ik kreeg een tip van een collega van 3voor12, waarop ik mij besloot aan te melden. Ik wil graag mijn visie delen en laten zien wat mij raakt tijdens een concert. Ik heb altijd een liefde gehad voor beginnende bandjes en daarom vind ik het ook zo leuk om mee te doen aan de Rob Acda Foto Award." Helaas kon hij zich vanwege een opgelopen blessure aan zijn arm niet optimaal voorbereiden, maar ondanks dat besloot hij niet op te geven.

Zijn keuze om deel te nemen aan de Rob Acda Foto Award, bleek een juiste: "Het was een leuke avond. Ik heb veel mooie platen geschoten, maar natuurlijk kan het altijd beter. Al met al ben ik erg tevreden met mijn foto's en was het een erg leuke ervaring!". 

De 6-delige fotoserie van Dave is te zien in café de Pitcher. De expositie zal tot en met 20 februari lopen.