RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Met dank aan...

Met dank aan...


De Rob Acda Award vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats. Dit komt mede door de steun van onze super fijne sponsors. Zonder hen was het niet gelukt. Sinds dit jaar sponsort ook De Drijfriemenfabriek de Rob Acda Award.De Drijfriemenfabriek (DRF) is een pand achter stadsstrand de Oerkap in Haarlem waar muzikanten, documentairemakers, animators, kledinglabels, producers en beginnend talent een werkruimte of atelier hebben. Onder de gevestigde 'bewoners' van De Drijfriemenfabriek bevindt zich onder andere Baptist, winnaar Rob Acda Award 2012/2013.

De Drijfriemenfabriek biedt sinds 2013 een repetitieruimte en een opnamestudio die ook beschikbaar is voor muzikanten die niet in de DRF gevestigd zijn. Het is deze repitieruimte die De Drijfriemenfabriek ter beschikking stelt aan de tweede finalist van de Rob Acda Award 2014/2015. Het gaat om tien blokken van drie uur. 

Ben je toevallig zelf op zoek naar een repetitieruimte of een studio om wat tracks op te nemen, of ben je gewoon benieuwd naar hetgeen ze nog meer bieden? Neem dan een kijkje op de website.