RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Met dank aan...

Met dank aan...

Omdat de Rob Acda Award geen winstgevende organisatie is en de cultuursubsidie niet bepaald onder de noemer vetpot valt, moeten we het hebben van een aantal super fijne sponsoren. Voor de Rob Acda Award 2014/2015 is daar een nieuwe bijgekomen: Pro-Merchandise. Hoog tijd dus om deze kersverse sponsor even in het zonnetje te zetten!

Pro-Merchandise is ooit begonnen met de verkoop van carnavalsmedailles en pins. Dit hebben ze in korte tijd weten uit te breiden naar zo’n beetje alle promotieartikelen die je kunt bedenken. Van medailles en kleding tot emblemen en drukwerk. De focus van het bedrijf ligt vooral op het gebied van maatwerk, omdat Pro-Merchandise staat voor het creëren van unieke producten. Niet alleen binnen Nederland en België is het bedrijf actief, ook gaan er leveringen naar Duitsland, Spanje, Chili en China. Het motto van Pro-merchandise is dan ook: Net als onze merchandise, kent ook ons werkgebied geen grenzen!

Om de nieuwe sponsor een beetje beter te leren kennen, hebben we kort gesproken over de samenwerking.

Wat was je eerste reactie toen Rob Acda Award jullie benaderde als sponsor?
We worden altijd enthousiast van dergelijke initiatieven. Maatschappelijke betrokkenheid vinden we erg belangrijk. We proberen daarbij altijd een goede mix te vinden voor wat betreft de doelen die we steunen. Dit gaat van hulporganisaties en onderzoeksinstellingen tot sportclubs, carnavalsverenigingen en muziekevenementen. Helaas zijn budgets ook niet oneindig, dus moeten we een selectie maken. De Rob Acda award vonden we echter meer dan de moeite waard. Niet alleen zijn we zelf ontzettend liefhebber van vele muziekstromen, maar het geeft ons ook een uitgelezen mogelijkheid om commitment en naamsbekendheid te genereren bij een groep van onze belangrijkste klanten; (beginnende) bands en artiesten.

Hoe kijk je tegen competities zoals de Rob Acda Award aan?
Positief! We zijn groot voorstander van dergelijke muziek competities. Vooral als liefhebber, maar ook omdat het talentvolle muzikanten een podium geeft, en mogelijkheden biedt om te groeien in wat ze doen. Eerlijk is eerlijk: wat de fotocompetitie inhoudt is ons nog niet helemaal helder, maar dat zal wel komen omdat we in het oosten des lands niet zo bekend zijn met dit soort competities ;)

Wat was voor jullie de doorslag om een samenwerking met de Rob Acda Award aan te gaan?
Een mooi evenement / competitie, vriendelijke contactpersonen, de mogelijkheid om met producten i.p.v. geld te sponsoren, en een aantrekkelijk pakket aan visuele uitingen gerelateerd aan het evenement. Het creëren van naamsbekendheid is toch ook wel een belangrijke overweging geweest. We hebben zelf niet zozeer een nauwe band met het evenement. Reistijd vormt daarvoor nogal een belemmering, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat dit nog komen gedurende de competitie.

En zo is het en niet anders. Benieuwd naar Pro-merchandise? Neem een kijkje op de website!