RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Patro University

Patro University

Omdat wij vanuit Rob Acda Award met veel jonge musici te maken hebben, zien wij het volgende vaak voorbijkomen: Je hebt een band, een hoop toffe tracks die goed in de smaak vallen bij het publiek. Je doet geregeld optredens en hebt er plezier in. Maar hoe zet je nou die volgende stap? Wat wil je bereiken en hoe kom je daar?

Om die reden hebben Rob Acda Award, de Haarlemse Popscene en Patronaat het volgende concept in het leven geroepen: Patro University. Tijdens deze vierdelige serie masterclasses komen verschillende vragen over de muziekindustrie aan bod. Jonge musici krijgen tijdens de verschillende masterclasses de kans om al hun vragen over de muziekindustrie te vragen aan professionals. Elke maand wordt er een ander thema behandeld waarin onder andere vragen worden beantwoord, zoals: hoe kan je je het beste profileren in de pers en social media, wat doen platenlabels en wanneer loont het zich om met hen in zee te gaan, hoe kom je aan optredens en hoe stel je nou een goeie bio en rider op?

De eerste editie is op maandag 10 november in het Patronaat Café. Tijdens deze masterclass leer je de eerste stappen om je band verder te krijgen. Onder leiding van Ivo Maissan en Jochem Tromp leer je je band als product verkopen en je eigen identiteit goed en duidelijk neer te zetten in alles wat je doet. Wat maakt nou dat jouw band zo uniek is? Hoe breng je dit het beste naar buiten en hoe profileer je je band, zowel on- als offline.

Deelname aan de masterclasses is gratis, maar een reservering is wel verplicht via university@patronaat.nl. Je kunt je ook al meteen opgeven voor de andere drie masterclasses.

Maandag 10 november - Een band met een plan
Maandag 1 december - Onstage en backstage
Maandag 5 januari - Over opnames en uitgave
Maandag 2 februari - Zijn er nog vragen…?

Kijk voor meer informatie hier.