RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Met dank aan..

Met dank aan..

Niks is gratis in deze wereld, dus ook de Rob Acda Award niet. Wij zijn geen winstgevende organisatie en de cultuursubsidie is tegenwoordig ook geen vetpot. Maar gelukkig hebben wij een aantal fijne sponsoren. Tijd om ook eens één van deze bedrijven in het zonnetje te zetten.

Merchandise.nl maakt, zoals de naam al zegt, merchandise. Van 'eenvoudige' bedrukte t-shirts tot compleet op maat gemaakte kleding, van een backdrop voor je band tot de complete aankleding van je beursstand of backstage (VIP) ruimte. Dat doen ze al meer dan 10 jaar en ze hebben al voor klanten als Graspop, Pinkpop, 013, Roadburn, The Butthole Surfers, Voivod, de Heideroosjes, Kyuss, Hank III, De Dijk, Blaudzun, K3 en vele anderen mogen werken. 

In 2007 benaderde we Merchandise.nl met de vraag of ze ons wilde sponsoren. Sindsdien sponsoren ze ons en maken ze voor de winnaar van Rob Acda Award een backdrop en buttons.

Maar waarom sponsort Merchandise.nl ons eigenlijk? “Nou, omdat jullie ons vroegen dus. Zonder gekheid; toen jullie ons benaderden hebben we even bekeken wat de wedstrijd inhoudt, en hoe het aangepakt wordt. Dat zag er allemaal dikke prima uit, en dus wilden we graag meewerken. Daarnaast zijn er veel goede bekenden van ons rechtstreeks en zijdelings betrokken bij het Patronaat, de Rob Acda Award en de Haarlemse scene, dus dat vonden we ook wel leuk. Oh, en als er toevallig hier en daar nog eens een bestelling bij ons binnenrolt omdat iemand ons bedrijf door de Rob Acda Award heeft gevonden vinden we dat ook helemaal niet erg.”

De mensen van Merchandise.nl volgen de jaarlijkse strijd ook redelijk, maar Merchandise.nl is gevestigd in Bladel, dus heel vaak zijn ze er niet bij. “We volgen het redelijk op de site en we weten sowieso altijd wie de winnaar is” 

Was je toevallig net van plan wat merchandise te laten maken of wil je gewoon meer weten? Meer informatie vind je op www.merchandise.nl. Onze andere partners kun je terugvinden op www.robacdaaward.nl/page/partners.


Auteur: Nadieh Bindels