Steun de Rob Acda Award en maak kans op een gitaar!

Steun de Rob Acda Award en maak kans op een gitaar!

Vijf bands maken tijdens de finale kans op een mooi prijzenpakket, maar het publiek hoeft ook niet met lege handen naar huis. Na het succes van vorig jaar organiseert de Rob Acda Award wederom een loterij. Bij de aanschaf van een lootje steun je de Rob Acda Award in moeilijke tijden én maak je kans op een echte Jack Daniel’s gitaar!

Wij zoeken betrokkenen
Stichting Rob Acda Award wil in het huidige culturele klimaat op eigen benen blijven staan en vernieuwend zijn. Daarom zijn wij op zoek naar betrokkenen die ons een steuntje in de rug kunnen geven. Met de steun van donateurs kunnen wij ons ontwikkelen en zoeken naar manieren om de teruglopende steun van overheden en fondsen op te vangen.

Steun en win zelf ook!
Om de teruglopende subsidies op te vangen zijn er tijdens de finale lootjes te koop waarmee je ons direct steunt en ook nog eens kans maakt op de echt Jack Daniel´s gitaar!

Jack Friday
Jack Daniel´s geeft de gitaar weg onder het mom van Jack Friday. Iedere werknemer van de whiskeydestilleerderij krijgt traditiegetrouw op de laatste vrijdag van de maand een fles Jack Daniel´s No. 7 mee naar huis.  Jack Friday brengt de traditie ook naar het uitgaanscircuit om mensen na een week hard werken te belonen: Because You Earned It!