RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Tom Roelofs

Tom Roelofs

We hebben dus ook ieder jaar een Popfotografiewedstrijd, waarbij de winnende fotograaf een pakket toffe prijzen krijgt. Zo krijgt de winnaar fotoafdrukken t.w.v. 150 euro, gaat hij of zij een betaalde fotoshoot doen met de winnende band en mag de winnaar meewerken in het fotografenteam bij Bevrijdingspop. Een lekker prijzenpakket, maar eerst moeten de fotografen nog zien te winnen. Om die winnaar te kiezen, hebben we een mooi team met juryleden geselecteerd. Tijd om eens kennis te maken met één van de juryleden, Tom Roelofs. 

Tom won de Rob Acda Foto Award van editie 2009/2010 met een energieke zwart-wit serie. Nu werkt hij al een aantal jaar als freelance muziek-/ documentaire fotograaf voor bands in binnen- en buitenland en voor kleine tot grotere muziekmagazine's in de wereld. Wat Tom verder doet? Fotograferen, fotograferen en.. Oh en af en toe zwemmen.

En nu werkt hij dus ook voor ons als jurylid. Wat Tom denkt toe te voegen als jurylid? Een eigenwijze kijk op muziekfotografie. Zelf houdt hij erg van persoonlijke fotografie, het geven van een inkijk in levens die je normaal niet zo snel te zien zal krijgen. Maar uiteraard is Tom de Rob Acda Foto Award ingestapt met een geheel open mind, geen bijzondere verwachtingen of ideeën.

Momenteel heeft hij zelf geen exposities, maar is hij wel lekker bezig met fotografie (en zwemmen dus). Ben je benieuwd naar het werk van Tom Roelofs? Zijn portfolio is te vinden op www.tomroelofs.com en zijn meest recente werk is te vinden op tomroelofs.tumblr.com.  

De winnaar van de Rob Acda Foto Award wordt vrijdag 21 maart bekend gemaakt tijdens de finale in Patronaat.


Auteur: Nadieh Bindels