RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Mitch Wolters

Mitch Wolters

De laatste voorronde is geweest en ook de laatste fotograaf heeft zijn werk gedaan. Mitch Wolters kreeg spontaan het idee om zich in te schrijven voor de Rob Acda Foto Award. Zijn lastminute-actie was niet tevergeefs en hij werd uitgekozen om mee te doen.

 

 

Sinds een jaar of twee is Mitch bezig met fotografie. Daarvoor deed hij er wel eens het één en ander mee, maar dat was vooral voor school. Naar een eigen stijl is hij nog op zoek. “Nu na zo’n twee jaar zou je mij een jonkie in het vak kunnen noemen.” Zo zegt hij zelf. Experimenteren is wat hij nu vooral doet. “Het ligt ook erg aan de opdracht waar ik mee bezig ben. Voor de 3 On Stage Container waren mijn foto’s en stijl anders dan voor bijvoorbeeld Popronde.” Inmiddels heeft Mitch wel al een aantal vaste opdrachtgevers waar hij foto’s voor maakt en af en toe heeft hij wat klusjes tussendoor. “Het begint langzaam meer te worden, maar het is lang niet zo dat ik van fotografie kan leven. Ik noem mezelf ook geen fotograaf, ik maak foto’s.”

De Rob Acda Foto Award is de eerste echte fotografiewedstrijd waar Mitch aan mee doet. “Ik heb ook wel eens meegedaan aan van die online fotowedstrijden, maar daar gaat het meer om de populariteit en het aantal likes, dan om de foto zelf.”

Van te voren had hij er niet echt over na gedacht wat hij aan deze wedstrijd zou hebben, maar inmiddels heeft Mitch goede ervaringen opgedaan. “Het is goed om nu kennis gemaakt te hebben met de druk en zenuwen tijdens zo’n wedstrijd. Ik vond het erg lekker gaan tijdens de voorronde. Er stonden interessante bands waar best goede foto’s van gemaakt konden worden. Ik heb het voor mezelf nog iets spannender gemaakt door zowel analoog al digitaal te fotograferen, iets wat ik nog niet eerder heb geprobeerd tijdens liveshows. Ik ben zeker tevreden met het eindresultaat.”

Ben jij benieuwd naar het eindresultaat van Mitch? De foto’s zijn vanaf morgenavond (21-2) te zien in café Pitcher in de Koningstraat. Wil jij weten wie de Rob Acda Foto Award 2013/2014 gaat winnen? Dan zal je toch echt nog even moeten wachten. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de finale van Rob Acda Award op 21 maart in Patronaat.

 

Auteur: Nadieh Bindels