RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
De laatste voorronde

De laatste voorronde

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zijn we alweer bij de finale aanbeland. Maar eerste de vierde en laatste voorronde! Benieuwd naar wat we je deze voorronde te bieden hebben? Check het hier!

T & Sugah

Van DJ-groep naar complete band. T & Sugah stond onder andere al in Paradiso, P60 en Het Paard van Troje. Een mengelmoes van drum & bass, liquid dub en dubstep. Tijdens de vierde voorronde komen deze Haarlemmers de grond gelijk maken in Patronaat. 

First E

Mannen strak in het pak, liedjes met een kop en een staart. Lyrische popmuziek in een psychedelische saus. Druk bezig met het maken van een tweede album, komt deze Zaanse trippop band bij ons langs

Starfish

Met zelfgeschreven reggae en ska willen deze jongens ons de winter even doen vergeten. Ook al is het buiten min 20.. Relaxen en skanken, voor die vibe gaan ze!

The Legs

Ergens begin dit jaar staat voor The Legs een EP op de planning, maar eerst nog even knallen in onze kleine zaal! Geïnspireerd door bands als Radio Moscow en Kyuss ging deze 3-koppige formatie aan de slag. En nu zo’n anderhalf jaar later komen ze ons laten horen wat ze in huis hebben.

Lauriefish

Vier mannen en één vrouw. Samen hebben ze hun nummers geschreven en samen komen ze graag hun nummers aan ons laten horen. Folk, pop en indie zijn de drie muziekstijlen die deze band combineert. 

L.E.D. (Les Enfants Durs)

Deze vier Haarlemse jongens zijn van plan een ontspannen en vrolijke sfeer neer te zetten. Met een mix van jazz, funk, indie en bosanova verschijnen ze de 7op ons toneel.


Dat wordt weer een avond met veel variatie! Wil jij de bands ook graag horen, zien en voelen? En ook meebepalen wie er in de finale komt? Zet dan vrijdag 7 februari 19:30 in je agenda!


Auteur: Nadieh Bindels