RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
De 1e voorronde

De 1e voorronde

Na een drukke en gezellige aftrap in Café Stiel’s is het eindelijk zover. Vrijdag 8 november mogen de eerste bands gaan strijden voor een plek in de finale. Wat kunnen we verwachten tijdens deze eerste voorronde?

 Casual Fire

Deze jonge Haarlemse band maakt eigen nummers. Een beetje jazz, een beetje rock en een beetje soul, het komt allemaal voor in het repertoire van deze band. De pas 17-jarige Madelief zingt, haar vijf mannen maken de muziek!

Galloway Hill

Deze band heeft niet alleen Haarlems bloed, maar ook Amsterdams bloed in zich. De drie mannen zijn al lekker op pad geweest door Noord-Holland met hun “vuige rock ’n roll.” Zo stonden ze al in de P60, op Beeckestijn Pop en bij radio 3FM in de studio.

The Circle Ends

Met hun rockmuziek wil de band een boodschap verspreiden voor een breed publiek. De teksten gaan ander andere over armoede en drugsmisbruik. De laatste twee jaar heeft de band getourd in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Dr. Joe

Deze driekoppige formatie komt uit Heerhugowaard en heeft een muziekstijl die het beste te omschrijven is als rauwe blues-rock. Het trio wil mensen laten zien waar hun idealen liggen en het publiek nog één keer laten proeven van de blues uit de jaren ‘60 en ‘70.

De Marginalen

De band De Marginalen is in oktober 2008 opgericht en bestaat uit zes energieke heren. Jazz, blues, vaudeville en rock kruizen het pad van de mannen. Rare teksten, daar houden ze wel van. Geilheid, je ziel verkopen en stoute schooljongetjes zijn onderwerpen die ze graag op het podium naar voren laten komen.

The Syrens

Deze meerstemmige zanggroep stond al eens op het Haarlemmer Houtfestival en heeft ook al aan meerdere wedstrijden meegedaan. Met hun steeds groter wordende repertoire maken de zes meiden hun publiek graag blij met dansbare songs, maar ook mooie ballads laten ze graag horen.

We hebben weer een hoop verschillende bands deze voorronde, dus dat belooft een mooie avond te worden. Kom lekker kijken en luisteren met een biertje in je hand. Tot vrijdag 8 november, 20:00 uur in Patronaat!

 

Auteur: Nadieh Bindels