RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Oud-winnaar THE RED 17 adviseert finalisten ‘geniet ervan en GO FOR IT!’

Oud-winnaar THE RED 17 adviseert finalisten ‘geniet ervan en GO FOR IT!’

Over minder dan een maand is het al zover! Baptist, Who vs Who, The Mieters, Field of Steel en Orgaanklap zullen het op 5 april tegen elkaar opnemen in de finale van de Rob Acda Award 2012/2013. Alle finalisten zullen tot het uiterste gaan om het felbegeerde prijzenpakket mee naar huis te nemen. THE RED 17 weet hoe het voelt om te winnen. Zij gingen er in 2010/2011 met de Rob Acda Award vandoor.

THE RED 17 bestond nog maar net toen ze meededen met de Rob Acda Award 2010/2011. Toch wisten zij de jury te overtuigen en er met het prijzenpakket vandoor te gaan. “Ken je het gevoel dat alle remkabels breken en daardoor je remmen los schieten? Dat gevoel hadden wij van adrenaline en blijdschap. Wat een ervaring!”

Vlak voor de uitreiking tijdens de finale werd THE RED 17 wel nog flink in de maling genomen door Ruud, de monitor man van de Rob Acda Award. “Nicky had in een gesprek in de wandel gangen gehoord dat THE RED17 het net niet had gehaald en dat het jammer was en dat mensen het matig vonden etc. Maar dat gesprek was dus achteraf gebleken expres opgezet en stond hij met wantrouwen op het podium te wachten op het negatieve nieuws wat uiteindelijk dus niet zo was.”

Eén van de prijzen die THE RED 17 mee naar huis nam was, net als dit jaar, het openingsoptreden van Bevrijdingspop. “Dat was echt een onwijs mooie ervaring! We hadden nog nooit op zo’n groot podium gespeeld dat ook nog eens op een heel groot veld staat. De week voor het festival zijn we nog in het park geweest om te kijken hoe groot het nu precies is en stonden we op de plek waar het podium zou komen te staan. Op zulke momenten is het zo onwerkelijk dat je dan een bedenkt dat je een week later daar staat te spelen.”

Naast de prijzen had het winnen nog meer voordelen voor THE RED 17. “We zijn meer gaan opvallen en onze naam heeft meer waarde gekregen. Het winnen van de Rob Acda Award heeft voor ons dus veel deuren geopend en hebben we door het winnen van deze prijzen een goede basis kunnen leggen voor ons netwerk maar ook voor de band om te behalen wat we nu hebben behaald en waar we naar toe gaan in de toekomst.”

Ondanks de winst hebben de mannen sindsdien hard moeten werken om verder te komen. “De Rob Acda Award is plat gezegd een hele goede trap onder je reet om weer een niveau hoger op te komen. Het geeft je mogelijkheden en kansen die je zeker moet aannemen!” zegt THE RED 17.

Of je nou wint of niet, de finale is een unieke ervaring, legt THE RED 17 uit. “Naast dat de Rob Acda Award een band wedstrijd is, is het ook een heel gezellig evenement waar je weer veel nieuwe leuke artiesten en mensen ontmoet. Dus geniet er van en GO FOR IT!!”


Ondanks dat recentelijk Nicky uit THE RED 17 is gestapt, gaat de band verder. Blijf op de hoogte over de plannen van THE RED 17 via:
https://www.facebook.com/thered17