RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Who vs Who wil zoveel mogelijk 'tienermeisjes harten veroveren'

Who vs Who wil zoveel mogelijk 'tienermeisjes harten veroveren'

Tijdens de spannende vierde én laatste voorronde wist Who vs Who de laatste rechtstreekse plek te bemachtigen voor de grote finale van de Rob Acda Award 2012/2013 door de juryprijs te veroveren. De zichtbare missie die Who vs Who heeft werd geprezen door de jury. “We hopen eerst binnen Nederland, en later misschien ook in het buitenland, zoveel mogelijk te spelen en tienermeisjesharten te veroveren,” legt Who vs Who uit.

Dat After 205, Baptist, Rody & Cazzer, Who vs Who, Post en Dana Malzer tot het uiterste gingen om de laatste plek in de finale te veroveren was de winnaars opgevallen. “Het niveau was heel erg hoog!”, benadrukt Who vs Who, “We hebben eerder aan bandwedstrijden meegedaan, maar eerlijk gezegd hebben we nog nooit zoveel acts gezien die aan elkaar gewaagd waren.”

De jury vond vooral dat Who vs Who als een huis op het podium stond en erg professioneel overkwam. “Daar zijn we best trots op”, geeft Who vs Who aan, “dat zijn echt dingen die we uit willen stralen en het is superfijn dat dat overkomt!”

Ook zelf zijn ze erg tevreden over hun optreden. “Het stond gezellig vol en het publiek leek het naar hun zin te hebben”, zegt Who vs Who, “dan hebben wij het automatisch ook naar ons zin!” Toch was het optreden niet perfect en werden er ook een paar foutjes gemaakt. “Dat hebben jullie niet gehoord, toch?”, grapt Who vs Who.

Als kritiek gaf de jury aan dat Who vs Who toch iets authentieks mist. Who vs Who begrijpt de feedback wel. “We spelen inderdaad niet de meest unieke muziek die er bestaat, maar dat weten we en dat was ook nooit de bedoeling”, benadrukt Who vs Who. Ze willen dan ook vooral goede, lekker in het oor liggende liedjes schrijven. “Op een goed liedje, is wat ons betreft, nooit iets aan te merken”, legt Who vs Who uit, “welke stijl het ook is.”

Op de vraag hoe ze zich gaan voorbereiden om de finale grapt Who vs Who, “Met botox, veel botox en borstvergrotingen. En misschien nog wat oefenen hier en daar.” Who vs Who heeft de smaak na het winnen van de juryprijs goed te pakken en hoopt de jury tijdens de finale weer te kunnen overtuigen van hun professionele muzikale kwaliteiten. “We gaan dit jaar de Rob Acda Award winnen omdat we hopen dat de jury niet alleen kijkt naar originaliteit, maar vooral ook naar goede nummers”, zegt Who vs Who.